Општинско такмичење из математике биће одржано у ОШ „Филип Вишњић“, Салвадора Аљендеа 17, у суботу, 2. марта 2019. године.
Такмичење траје од 11 до 13 часова. Ученици, дежурни наставници и пратиоци ће моћи да улазе у школу од 10:30 часова искључиво са улазницом. Ако неко од такмичаразаборави да понесе улазницу нека замоли на улазу да позову наставницу Ивану Илић.
 Предметни наставници и наставници разредне наставе да нагласе ученицима (и родитељима) да је улазак у школу без улазнице строго забрањен због безбедности.
Ниједан учесник неће моћи да напусти учионицу у којој се такмичи пре 12:45 часова.
Дежурни наставници би требало да буду у зборници најкасније у 10:30, а прегледачи и централна комисија најкасније у 13:00 часова.
Прелиминарни резултати и упутства за бодовање биће објављени до недеље, 3. марта.
Приговоре могу упутити ИСКЉУЧИВО предметни наставници и наставници разредне наставе на takmicenje@matematicar.com или лично, у секретаријату школе организатора,до уторка, 5. марта до 17 часова. Родитељи упућују приговоре наставницима који предају такмичарима.
Централна комисија ће решавати приговоре у среду, 6. марта од 18 часова. Одговори и коначни резултати биће објављени најкасније до четвртка 7. марта на www.matematicar.com